Διοργάνωση Βάπτισης

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Εδώ και 16 χρόνια η Όλγα Σιδέρη, διοργανώνει βαπτίσεις οι οποίες δεν αποτελούν απλά ένα event, αλλά οικογενειακές στιγμές ευτυχίας. Στιγμές που μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη των γονιών και των στενών συγγενών. H ομάδα της Fiesta Planning Events & Decorations by Olga Sideri, ενημερώνεται, αναζητά και προτείνει πάντα τις πιο φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες ώστε η βάπτιση του παιδιού σας να ξεχωρίσει και να διαφοροποιηθεί από τις τυποποιημένες εκδηλώσεις.

Οργάνωση Βάπτισης

Η στιγμή της βάπτισης του μωρού σας πλησιάζει και εσείς επιθυμείτε η μέρα αυτή να μείνει χαραγμένη στη μνήμη την δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων ξυπνώντας πάντα τα πιο γλυκά συναισθήματα. Στη Fiesta Planning Events & Decorations by Olga Sideri, αγκαλιάζουμε αυτή την τόσο σημαντική μέρα της ζωής σας και την μεταμορφώνουμε σε μία ξεχωριστή, αγαπημένη ανάμνηση. Όλα σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να σας αφήσουν απερίσπαστους να βιώσετε την κάθε στιγμή. Ο δικός σας ρόλος θα είναι να είστε δίπλα στο μωρό σας, τον πρωταγωνιστή της ημέρας και να απολαύσετε το μυστήριο αλλά και την δεξίωση με τους καλεσμένους σας. 

Η βάπτιση του παιδιού σας, στα καλύτερα χέρια.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι σας προσφέρουμε:

Σχεδιασμός και διοργάνωση βάπτισης: Στο πρώτο μας ραντεβού διαμορφώνουμε μαζί το θέμα της βάπτισης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και την δική μας συμβολή με πρωτότυπες ιδέες και τρόπους υλοποίησης. Κάνουμε έναν αρχικό προγραμματισμό και προτείνουμε λύσεις και ιδέες για όλα τα στάδια της εκδήλωσής.

Επιλογή και διαμόρφωση χώρων: Κάνουμε έρευνα και επιλογή του κατάλληλου χώρου σύμφωνα με το είδος της βάπτισης, τον αριθμό των καλεσμένων και τον προϋπολογισμό. Η μεγάλη εμπειρία της ομάδας μας και της ίδιας της Όλγας Σιδέρη στην διακόσμηση μας επιτρέπει να μετατρέπουμε τον κάθε χώρο σε ένα μοναδικό και ευέλικτο σκηνικό. 

Προσκλητήρια, μπομπονιέρες, δώρα: Μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες αποκλειστικά για την δική σας εκδήλωση με υψηλής ποιότητας υλικά, φαντασία και αγάπη. 

Διακόσμηση εκκλησίας & εκδήλωσης: Χρώματα, υλικά, υφάσματα, λουλούδια αλλά και ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα μείνει αξέχαστο τόσο στα παιδιά όσο και στους μεγαλύτερους καλεσμένους. Από τις πιο classy μέχρι τις πιο ανατρεπτικές επιλογές, η Fiesta Planning Events & Decorations by Olga Sideri, δημιουργεί για εσάς τον πιο ξεχωριστό στολισμό βάπτισης. 

Candy Bar, Popcorn Bar, Lemon Bar: και άλλες αμέτρητες προτάσεις που θα προσθέσουν χρώμα, γεύση, χαρά στην εκδήλωσή σας. Με ξεχωριστή φροντίδα δημιουργούμε μια γευστική και παραμυθένια γωνιά που θα γίνει το κέντρο της προσοχής για μικρούς και μεγάλους. 

Ψυχαγωγία: η μέρα της βάπτισης είναι αφιερωμένη στα παιδιά και η ομάδα μας φροντίζει την απόλυτη διασκέδαση τους. Μπορούμε να σας προτείνουμε έμπειρους εμψυχωτές οι οποίοι με αγάπη για τα παιδιά δημιουργούν μαγικές ιστορίες, διασκεδαστικά παιχνίδια και τα κρατούν απασχολημένα και ευτυχισμένα για όλη την διάρκεια της εκδήλωσης. 

Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση: κάποιες στιγμές πρέπει να μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Εμείς θα φροντίσουμε να μπορείτε να τις ζείτε ξανά και ξανά. 

Επιμέλεια & Συντονισμός: η ομάδα μας επιμελείται και φροντίζει για τα πάντα ώστε εσείς να χαρείτε αυτή τη μέρα χωρίς άγχος. Απλά απολαύστε!

ΠΑΚΕΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εμείς θα φροντίσουμε να τις ικανοποιήσουμε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!

BASIC PACKAGE

Σχεδιασμός βάπτισης
Διακόσμηση εκκλησίας
Διακόσμηση χώρου δεξίωσης
Επιμέλεια και συντονισμός

EXTRA PACKAGE

Επιλογή εκκλησίας και χώρου δεξίωσης
Διαμόρφωση και διακόσμηση χώρων
Candy Bar, Popcorn Bar, Lemon Bar
Ψυχαγωγία
Φωτογράφηση και Βιντεοσκόπηση
Επιμέλεια & Συντονισμός