Διοργάνωση Party

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΤΙ

Κάποιες στιγμές στη ζωή μας αξίζει να τις γιορτάζουμε με λίγη παραπάνω λάμψη και πρωτοτυπία. Χρειάζονται το «χέρι του ειδικού» για να οργανωθούν σωστά και μείνουν χαραγμένες στο μυαλό το δικό μας και των καλεσμένων μας. Στη Fiesta Planning Events & Decorations by Olga Sideri η μεγάλη εμπειρία μας στη διοργάνωση κάθε είδους πάρτι σας απαλλάσσει από το άγχος της διοργάνωσης και εξασφαλίζει την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Οργάνωση Γενεθλίων & Πάρτι

Παιδικά πάρτι γενεθλίων

Το αγγελούδι σας μεγάλωσε έναν ακόμη χρόνο. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η μέρα αυτή και φροντίζουμε να της δώσουμε την χαρά που της αξίζει. Εμπιστευτείτε την διοργάνωση του γενέθλιου πάρτι στην έμπειρη ομάδα μας και δείτε το παιδί σας και τους φίλους του να την ζουν με όλη την ευτυχία που χαρίζει μία σωστά οργανωμένη εκδήλωση. Η φαντασία μας, οι εκπλήξεις και η προσεκτική επιμέλεια θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Αναλαμβάνουμε τις προσκλήσεις, την τούρτα, την οργάνωση και διακόσμηση του χώρου μέχρι την ψυχαγωγία των παιδιών και δημιουργούμε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς και ψυχαγωγίας

Πάρτι γενεθλίων ενηλίκων

Τα γενέθλιά μας αποτελούν ορόσημο μέσα στη χρονιά και αξίζει να τα γιορτάζουμε με μοναδικό τρόπο, έχοντας δίπλα μας τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Κάποιες φορές επιθυμούμε να οργανώσουμε κάτι παραπάνω από μία απλή γιορτή και η ομάδα της Fiesta Planning Events & Decorations by Olga Sideri μπορεί να μετατρέψει μία συγκέντρωση φίλων σε ένα θεαματικό πάρτι. Ελάτε να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας και να οργανώσουμε μαζί ένα event που θα μείνει αξέχαστο.

Bachelor – Bachelorette

Οι μέρες σας ως “single” φτάνουν στο τέλος τους και πριν την μετάβαση σας στην οικογενειακή ζωή οφείλετε να ζήσετε ένα υπέροχο πάρτι με τους καλύτερους σας φίλους. Είτε θέλετε να ζήσετε μία βραδιά διασκέδασης, είτε να οργανώσετε μία μικρή εξόρμηση σε έναν κοντινό προορισμό, η  Fiesta Planning Events & Decorationsby Olga Sideri είναι ο σύμμαχός σας για την επιτυχία του event. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συνδυάσουμε τις επιθυμίες σας με τις μοναδικές μας ιδέες και να οργανώσουμε μαζί ένα μοναδικό και αξέχαστο bachelor party.